Kaningryde med paprika

Kaningryde med paprika, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kanin á 1,2-1,5 kg
 salt
 peber
 olie/smør til stegning
1 stortløg
1-2 fedhvidløg
1-2 spsk.mild paprika
3 dl.bouillon
3 dl.fløde
4 spsk.Tomatpure, koncentreret
 
Opskrift:
Patér kaninen i passende stykker, brun dem let i en dyb pande eller stegegryde i olie/smør. Tag kødet op og svits de finthakkede løg og den knuste hvidløg let gylden, til paprika og brun den lidt, inden bouillon, fløde og tomatpuré kommes ved. Saucen koges igennem, jævnes og smages til. Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.

Serveres med: Løse ris, evt. spaghetti eller nudler.





karakterer:
Opskriften er vist 9690 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu