Kaningryde med paprika
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Patér kaninen i passende stykker, brun dem let i en dyb pande eller stegegryde i olie/smør.
Tag kødet op og svits de finthakkede løg og den knuste hvidløg let gylden, til paprika og brun den lidt, inden bouillon, fløde og tomatpuré kommes ved. Saucen koges igennem, jævnes og smages til. Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.
Serveres med: Løse ris, evt. spaghetti eller nudler. |
|
Opskriften er vist 9757 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne