Køkkenskriverens grønsagsgryde
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i små terninger og brunes i varm olie, vær ikke for fedtet med olien. Selleri, gulerødder og kartofler snittes fint og kommes i gryden, sammen med krydderierne og vand. Gryden står nu over jævn varme i ca. 45 min. Tomaterne skæres i kvarte og tilsættes 10 minutter før den er færdig. Retten smages til og jævnes let.
Serveres i fad drysset med finthakket persille.
Hertil serveres lune flutes eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 9389 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne