Bondegryde
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i terninger og kommes i kogende vand, der er tilsat grofthakket løg og peberkorn. Kog under låg ved svag varme i ca. 40 minutter. Tag kødet op og si suppen. Kom kødet i suppen igen sammen med skrællede skiveskårne kartofler, selleri skåret i terninger og gulerødder der er skåret i tynde skiver. Drys med kommen, salt og peber. Lad retten småsimre i ca. 30 minutter.
Den færdige ret drysses med hakket persille. Serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 31381 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift. Erstattede kaninkødet med skært svinekød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne