Kanin i Wok
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kaninkødet og bacon skæres i terninger, broccoli deles på langs, agurken skæres i små tynde stave, peberfrugterne skæres i tynde strimler, tomaterne skæres i både og radiserne i tynder skiver.
Worken varmes op til den er meget varm, tilsæt olie. Broccolien steges under hurtig omrøring til den er knap mør. Det er vigtig, at grønsagerne bevarer sprødheden uden at virke rå. Peberfrugterne, radiser, agurk, bønnespirer og tomater steges i denne rækkefølge. Grønsagerne skubbes op på siden af worken, eller de tages op efterhånden som de steges. Tilsæt mere olie og steg bacon ok kød. Herefter blandes grønsagerne godt med kødet. Smag til med salt, peber og sojasauce. Serveres med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 10140 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne