Kanin i Wok

Kanin i Wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600-700 g.kaninsmåkød
150 g.røget bacon
2 peberfrugter
250 g.broccoli
1 agurk
1 bdt.radiser
3 storetomater
200 g.bønnespirer
3 spsk.sojasauce
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kaninkødet og bacon skæres i terninger, broccoli deles på langs, agurken skæres i små tynde stave, peberfrugterne skæres i tynde strimler, tomaterne skæres i både og radiserne i tynder skiver.

Worken varmes op til den er meget varm, tilsæt olie. Broccolien steges under hurtig omrøring til den er knap mør. Det er vigtig, at grønsagerne bevarer sprødheden uden at virke rå. Peberfrugterne, radiser, agurk, bønnespirer og tomater steges i denne rækkefølge. Grønsagerne skubbes op på siden af worken, eller de tages op efterhånden som de steges. Tilsæt mere olie og steg bacon ok kød. Herefter blandes grønsagerne godt med kødet. Smag til med salt, peber og sojasauce.

Serveres med lune flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 10140 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu