Broget kaningryde

Broget kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kaninsmåkød
2 store løg
 smør/olie til stegning
2 spsk.paprika
1-2 spsk.sojasauce
3 dl.langkornet ris
6-7 dl.bouillon
500 g.flåede tomater
500 g.majs med peberfrugter
500 g.grønærter
 salt
 peber
 
Opskrift:
De finthakkede løg, evt. 1-2 fede hvidløg, svitses i rigelig olie til løgene er let gyldne. Kødet brunes let. Ris og krydderier blandes godt med det hele. Saften fra tomaterne og bouillon hældes ved, og det hele småsnurrer under låg i ca. 25 min. Majs, ærter og kvarte tomater tilsættes, hæld evt. mere væske ved. Retten koger videre 10-15 min. Smag til med salt, peber og sojasauce.

Serveres i gryden pyntet med rød eller grøn peberfrugt. Giv lune flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 12008 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu