Ovenstegt kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : Red : |
|
|
Den rengjorte kanin gnides godt ind i krydderblandingen og lægges i et velsmurt ovnfast fad med ryggen opad. Kaninen penles godt med halv-smeltet smør/olie. Steges i oven ved 180*, i 1 time med lidt vand i fadet. Kaninen pensles jævnligt, den må ikke tørstege, om nødvendigt kan kaninen dækkes med folie, under en tid af stegningen. Rødvinen tilsættes skyen. Er kaninen ikke tilstrækkelig brunet, kan den efterbrunes under grillen.
Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et varmt fad, hæld lidt af skyen over. Resten af skyen smages til og jævnes. Serveres med brune kartofler og salat eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 17015 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2007-01-24 15:35:15 Lyder nemt og lækkert - det bliver aftenens menu - glæder os thomas - 2005-01-01 01:01:01 det må jeg nok sige det var en særdeles god opskrift ...med andre ord mums kan varmt anbefales thomas - 2005-01-01 01:01:01 lyder utroligt lækkert og vil nu gå i køkkenet for at prøve at lave den efter din opskrift. giver karakter sener når vi har smagt den lille gnaver*gg* |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne