Pappardelle al coniglio
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Hak og blend gulerod, selleri og rødløg. Knus enebær og svits det sammen med grøntsagerne i olie. Skær kaninkødet i små stykker og brun det. Kom salt og peber i og lad det småsimre sammen med rødvinen og bouillonen. Tilsæt flåede tomater og lad det hele småsimre i ca. 1-2 timer. Kog pastaen og bland den i saucen
|
|
Opskriften er vist 10338 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne