Krydret kaningryde

Krydret kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.kanin
50 g.smør
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
400 g.skalotteløg
2 grønne paprika
2 røde paprika
800 g.flåede tomater
3-4 dl.piskefløde
4 spsk.mel
1 spsk.paprika
1 spsk.karry
1 spsk.citronsaft
 
 
Opskrift:
Skær kaninen i portionsstykker. Brun smørret let på en stegepande. Brun kødet i små portioner, så de bliver pænt brune overalt. Læg kødet i en gryde. Drys med salt og peber.

Rens løg og paprika. Skær paprikakødet i strimler og kom dem og løgene i gryden. Hæld tomater og 2/3 af fløden i. Lad gryden snurre ved svag varme i ca. 30 minutter eller til kødet er mørt.

Rør resten af fløden og melet til en jævning og rør den i gryden. Lad gryden koge 5 minutter mere. Smag til med paprika, karry og citronsaft.

Serveres med ris, kartofler eller spaghetti





karakterer:
Opskriften er vist 10359 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu