Krydret kaningryde
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Skær kaninen i portionsstykker. Brun smørret let på en stegepande. Brun kødet i små portioner, så de bliver pænt brune overalt. Læg kødet i en gryde. Drys med salt og peber.
Rens løg og paprika. Skær paprikakødet i strimler og kom dem og løgene i gryden. Hæld tomater og 2/3 af fløden i. Lad gryden snurre ved svag varme i ca. 30 minutter eller til kødet er mørt. Rør resten af fløden og melet til en jævning og rør den i gryden. Lad gryden koge 5 minutter mere. Smag til med paprika, karry og citronsaft. Serveres med ris, kartofler eller spaghetti |
|
Opskriften er vist 10359 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne