Kinesisk kaningryde
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Kina Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Kaninkødet skæres i terninger. Paprika, ananas og løg skæres også i passende terninger. Del gulerødder og bambusskud i både.
Varm olien i en gryde og put alle grønsagerne der i. Lad dem snurre til de er blanke. Bland alle ingredienserne til saucen, undtagen maizenamel og bouillon. Læg kødet op i gryden til grønsagerne, hæld saucen over og kog op. Lad det snurre til kødet er mørt. Jævn med maizenamel udrørt i bouillon. Retten serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 11409 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens Lauridsen - 2008-02-09 10:48:54 Fortjener virkelig en god karakter. Utroligt at en ret kan tilberedes uden brug af salt og peber og så stadig ikke blive fersk i smagen. Jeg byttede vinedikken om med rød balsamico og af vin blev der brugt rød (Shiraz). En virkelig fornøjelse med basmati-ris, der suplerer den fint. Rikke - 2007-03-09 09:54:56 Retten kan også fint laves med hare |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne