Kanin som julemad

Kanin som julemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :     

Ingredienser:
3 kg.kanin, 2 stk a 1,5 kg.
6 æbler
250 g.svesker
100 g.margarine
4 bouillonterninger
 
 
Opskrift:
Kaninkroppene fyldes med de skrældede æbler og svesker og bindes sammen. Brunes til de er gyldne der hældes 1 1/2 l vand med de 4 bouillonterninger på og de steges videre i ca 1 1/2 time. Tilsæt kulør og jævn saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 17056 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-29 03:48:43
Det må vi have til jul. Især nu da vi alle i familien er vilde med kanin og datteren har endelig fået smag for det selvom hun begyndte at blive vegetar, hæhæ

  -   2007-08-25 14:01:30
Jeg tilsatte sovsen lidt rødvin, ribsgelé og små tern af stegt bacon, hvilket selvfølgelig gjorde retten lidt mere "vildt"-agtig, men mmmm, lækkert! -Det er engod idé at fylde kaninerne med frugt, da de ellers nemt bliver lidt tørre.

  -   2005-01-01 01:01:01
Gerne dybfrossen kanin