Kanin som julemad
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Højtid: Jul Kilde : Kaniner.info Indsendt : |
|
|
Kaninkroppene fyldes med de skrældede æbler og svesker og bindes sammen. Brunes til de er gyldne der hældes 1 1/2 l vand med de 4 bouillonterninger på og de steges videre i ca 1 1/2 time. Tilsæt kulør og jævn saucen.
|
|
Opskriften er vist 17056 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Lillemor - 2011-10-29 03:48:43 Det må vi have til jul. Især nu da vi alle i familien er vilde med kanin og datteren har endelig fået smag for det selvom hun begyndte at blive vegetar, hæhæ Jesper - 2007-08-25 14:01:30 Jeg tilsatte sovsen lidt rødvin, ribsgelé og små tern af stegt bacon, hvilket selvfølgelig gjorde retten lidt mere "vildt"-agtig, men mmmm, lækkert! -Det er engod idé at fylde kaninerne med frugt, da de ellers nemt bliver lidt tørre. Naboerne - 2005-01-01 01:01:01 Gerne dybfrossen kanin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne