Kanin på jægermanér
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen gøres i stand og deles i små stykker, der ristes i fedt, i en gryde sammen med løg og skalotteløg, drys mel på og lad det brune et øjeblik.
Spæd med hvidvin og vand tilsæt de flåede ituskårne tomater, salt, peber og det småkoge sagte under låg.
Rist de rensede champignon, som er skåret i skiver, i en god klat smør. Kom dem ned til kødet ca. 5 minutter før det er færdig til servering.
Anret på et stort varmt fad og serveret med smørristede franskbrødsnitter og kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 13340 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Dennis Holm - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har haft kaniner i mange år, men den her måde at lave kanin på er den bedste måde jeg nogen sinde har lavet kødet på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne