Kanin på jægermanér

Kanin på jægermanér, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
 Svinefedt
2 løg
 lidt mel
0.5 hakket skalotteløg
1.5 dl.hvidvin
2 tomater
250 g.champignon
 salt
 peber
 franskbrød
 smør
 
Opskrift:
Kaninen gøres i stand og deles i små stykker, der ristes i fedt, i en gryde sammen med løg og skalotteløg, drys mel på og lad det brune et øjeblik. Spæd med hvidvin og vand tilsæt de flåede ituskårne tomater, salt, peber og det småkoge sagte under låg. Rist de rensede champignon, som er skåret i skiver, i en god klat smør. Kom dem ned til kødet ca. 5 minutter før det er færdig til servering.

Anret på et stort varmt fad og serveret med smørristede franskbrødsnitter og kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13340 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har haft kaniner i mange år, men den her måde at lave kanin på er den bedste måde jeg nogen sinde har lavet kødet på.