Kanin med urter
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : |
|
|
Rosmarinkviste, pillede hvidløgsfed og salvieblade lægges i bunden af et ildfast fad, kaninen, der er skåret i store stykker lægges ovenpå urterne, rigeligt med olivenolie hældes over kaninen, som krydres med salt. Fadet sættes i en 220 grader varm ovn. Når retten er brunet efter ca. ½ time, hældes hvidvin og provence-krydderi + peber over kaninstykkerne. Stykkerne vendes og lidt stegsky hældes over. Retten steger færdig i ca. ½ time.
|
|
Opskriften er vist 11006 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer mulle1604 - 2007-01-05 19:38:17 220 grader er for stærk varme i en time, men dæmp varmen til 180 grader efter 1/4 time.. og så prøv at putte kørvel (frisk) i også... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne