Kanin med pasta

Kanin med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pastadej:
100 g.durummel
200 g.økologisk hvedemel
2 spsk.olivenolie
2.5 dl.lunken vand
 
 Kaninragout:
1200 g.kanin
2  fennikel
1 citron
 frisk rosmarin
3 dl.hvidvin
4 fedhvidløg
1 spsk.peperoncino (chili)
100 g.spæk
100 g.smør
 
Opskrift:
1. dag:
Bland melet i en stor skål. Tilsæt salt og olie samt vand lidt efter lidt. Ælt dejen til en glat og smidig dej. Stil den på køl natten over.

2. dag:
Pastaen rulles ud i pølser, og der formes små kugler med tommelfingrene. Pastaen koges i 10 min. i 5 l saltvand.

Skær kaninen i små stykker og vend den i mel. En varm gryde tilsættes olivenolie og peperoncino. Kaninstykkerne tilsættes og brunes. Stykker af fennikel, hvidløg og rosmarin tilsættes sammen med spæk. Hvidvin og ca. 2 dl vand hældes over. Lad det småsimre under låg, til kaninen er mør. Smag til med citron, salt, peber og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 10018 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu