Kanin med pasta
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
1. dag:
Bland melet i en stor skål. Tilsæt salt og olie samt vand lidt efter lidt. Ælt dejen til en glat og smidig dej. Stil den på køl natten over. 2. dag: Pastaen rulles ud i pølser, og der formes små kugler med tommelfingrene. Pastaen koges i 10 min. i 5 l saltvand. Skær kaninen i små stykker og vend den i mel. En varm gryde tilsættes olivenolie og peperoncino. Kaninstykkerne tilsættes og brunes. Stykker af fennikel, hvidløg og rosmarin tilsættes sammen med spæk. Hvidvin og ca. 2 dl vand hældes over. Lad det småsimre under låg, til kaninen er mør. Smag til med citron, salt, peber og smør. |
|
Opskriften er vist 10013 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne