Kanin i vin og sennep
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Den rensede kanin parteres i mindre stykker, som vendes i melet. Grøntsagerne skæres i små tern. Baconterningerne svitses sprøde i olivenolie, tages op med en hulske o g lægges på fedtsugende papir.
Kaninstykkerne smøres nu med sennep og brunes godt af i olie/baconfedt. Grøntsagerne kommes ved og svitses med i et par minutter, inden vin og bouillon hældes ved sammen med krydderierne.
Det hele simrer i en times tid, indtil kaninen er mør.
Saucen kan evt. jævnes en smule og man kan servere brød eller persilledryssede kogte kartofler til.
Pynt med de sprøde bacontern og drik samme hvidvin, som er anvendt til retten. |
|
Opskriften er vist 11661 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer bent - 2017-01-11 09:15:30 Dejlig opskrift, men jeg er ikke vild med laurblade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne