Kanin i sky
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen skæres i stykker, der marineres i en syltekrukke med vinaigre tilsat timian, laurbærblad, et par skrabede gulerødder skåret i skiver. Endvidere kommes hele peberkorn og salt i marinaden.
kaninen trækker i denne lage i 24 timer-
Stykkerne tages op og aftørres i et rent klæde og brunes i smør eller olie i stegegryden, hvorefter de tages op og lægges på et fad. I stegegryden bruner man to gulerødder og fire pillede løg, skåret i småstykker, man drysser melet i, lægger kraftbenet, der er hugget i mindre stykker og kryddervisken i gryden. Kaninstykkerne lægges ved, sammen med vinen og så meget vand, at alt er dækket, lidt salt og peber. Sæt låg på gryden og småkoges i ca. 4 timer. Efter ca 2 timer tilsætter man de sidste gulerødder skåret i skiver. Når kaninen er mør, tages stykkerne op og lægges i et fad, kryddervisken tages op af skyen, som hældes over kødet. Fadet stilles koldt og retten serveres kold. |
|
Opskriften er vist 9038 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne