Kanin i sky

Kanin i sky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
5 løg
1 laurbærblad
1 stilktimian
1 glasvinaigre
1 spsk.mel
1 kalvekraftben
1 bouquet garni
0.25 dl.tør hvidvin
600 g.gulerødder
 
 
Opskrift:
Kaninen skæres i stykker, der marineres i en syltekrukke med vinaigre tilsat timian, laurbærblad, et par skrabede gulerødder skåret i skiver. Endvidere kommes hele peberkorn og salt i marinaden. kaninen trækker i denne lage i 24 timer-

Stykkerne tages op og aftørres i et rent klæde og brunes i smør eller olie i stegegryden, hvorefter de tages op og lægges på et fad.

I stegegryden bruner man to gulerødder og fire pillede løg, skåret i småstykker, man drysser melet i, lægger kraftbenet, der er hugget i mindre stykker og kryddervisken i gryden. Kaninstykkerne lægges ved, sammen med vinen og så meget vand, at alt er dækket, lidt salt og peber. Sæt låg på gryden og småkoges i ca. 4 timer.

Efter ca 2 timer tilsætter man de sidste gulerødder skåret i skiver. Når kaninen er mør, tages stykkerne op og lægges i et fad, kryddervisken tages op af skyen, som hældes over kødet. Fadet stilles koldt og retten serveres kold.





karakterer:
Opskriften er vist 9038 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu