Kanin i sennepsauce på fransk
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Skær kaninen i portionsstykker. Brun kødstykkerne i smør og olie. Drys med salt og peber. Rør hvidvin og dijonsennep sammen og hæld blandingen i gryden. Rør kødstykkerne rundt, læg låg på gryden og lad kødet snurre for lavt blus til det mørt. Rør forsigtigt creme fraiche i stegeskyen. Kog det op og tilsæt evt. mere sennep og salt. Drys med fintklippet persille.
Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 13171 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne