Kanin i oliven på fransk

Kanin i oliven på fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
2 spsk.smør
2 spsk.olie
1 spsk.mel
2 løg
2 laurbærblade
3-4 dl.tør hvidvin
100 g.grønne oliven
 
Opskrift:
Skær kaninen i portionsstykker. Tør kødstykkerne, og brun dem let i smør og olie. Drys lidt salt og peber på og tilsæt grofthakkede løg. Drys mel over, rør rundt med kødstykkerne og tilsæt vinen. Læg laurbærblade i gryden og lade det småsnurre i ca. 40 minutter ved svag varme. Hak oliven og tilsæt dem, og lad dem koge med til alt er mørt.

Oliven afgiver en del salt, så pas på med saltning efter bruning.

Server brød, flûtes, kogte grønsager eller kogte linser til.





karakterer:
Opskriften er vist 11702 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu