Kanin i oliven på fransk
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Skær kaninen i portionsstykker. Tør kødstykkerne, og brun dem let i smør og olie. Drys lidt salt og peber på og tilsæt grofthakkede løg. Drys mel over, rør rundt med kødstykkerne og tilsæt vinen. Læg laurbærblade i gryden og lade det småsnurre i ca. 40 minutter ved svag varme. Hak oliven og tilsæt dem, og lad dem koge med til alt er mørt.
Oliven afgiver en del salt, så pas på med saltning efter bruning. Server brød, flûtes, kogte grønsager eller kogte linser til. |
|
Opskriften er vist 11702 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne