Saltimbocca af svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbraden afpudses for hinder og sener og flækkes på langs.
Bankes ud til en tykkelse på ca. ½ cm og derpå lægges 2 skiver røget skinke.
Krydr med salvie salt og peber.
Rulles sammen og bindes med kødsnor. Svinemørbraden brunes godt på alle sider og steges færdig i ovnen i ca. 10-15 min. Kartoffeltærte: bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn v.190 g. i ca. 30 min. Druesauce: løget pilles og hakkes meget fint, sauteres af sammen med de halverede og udstenede druer, tilsæt kalvefond og fløde og lad saucen skælve i 10 min. Saucen jævnes med maizena og lige inden servering tilsættes den finthakkede persille. Anretning: Svinemørbraden skæres i brede skiver på tværs og anrettes dekorativt på varme tallerkener med saucen og de tournerede grønsager. Kartoffeltærten serveres á part. |
|
Opskriften er vist 28929 gange,
og udskrevet 1114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne