Kanin i karry
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kaninen med ingefær og mel. Svits løg og æbler i fedtet, til de bliver gyldne. Tilsæt kaninen, salt karry. Rør godt og tilsæt grønsagssuppen og kokosmælken. Lad det simre i ca. 1 1/2 time. Tag kødet op og si sovsen og lad bring den i kog igen. Tilsæt kødet til gennemvarmning.
Serveres med revet kokosnød på toppen og placer en rand af ris rundt om kødet. |
|
Opskriften er vist 13786 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne