Kanin i esdragon

Kanin i esdragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
2 gulerødder
1 løg
0.5 selleri
 salt
 peber
 krydderbuket (persille, timian, laurbærblad)
4-5 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
1 spsk.friskhakket estragon
1 spsk.dijonsennep
1 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Del kaninen i mindre stykker, drys med salt og peber, brun dem i en gryde. Læg grøntsager og krydderurtebuketten ved, og småsteg kaninen i bouillonen en times tid. Tag kødet op, si suppen og tilsæt estragon og fløde. Kog sovsen i ca. 5 minutter. Rør sennep og cremefraiche i - nu må den ikke koge igen - og smag til.

Server kødet i sovsen, gerne med råstegte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 11119 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-15 09:45:10
Virkelig lækker ret! Vi brugte kaninracen Tysk vædder. Vi lagde grøntsagerne tilbage i sovsen sammen med kødet. Grøntsagerne var bløde (meget børne venlige) men ikke udkogte/smaskede. Det var virkelig lækkert!