Kanin i esdragon
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Del kaninen i mindre stykker, drys med salt og peber, brun dem i en gryde. Læg grøntsager og krydderurtebuketten ved, og småsteg kaninen i bouillonen en times tid.
Tag kødet op, si suppen og tilsæt estragon og fløde. Kog sovsen i ca. 5 minutter.
Rør sennep og cremefraiche i - nu må den ikke koge igen - og smag til.
Server kødet i sovsen, gerne med råstegte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 11157 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine og Lars - 2014-06-15 09:45:10 Virkelig lækker ret! Vi brugte kaninracen Tysk vædder. Vi lagde grøntsagerne tilbage i sovsen sammen med kødet. Grøntsagerne var bløde (meget børne venlige) men ikke udkogte/smaskede. Det var virkelig lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne