Kaningryde med ærter og champignon

Kaningryde med ærter og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
2 gulerødder
3 løg
1 porre
2.5 dl.bouillon
250 g.champignon
200 g.frosne ærter
2 spsk.hvedemel
1.25 dl.sherry
0.5 bdt.persille
 
Opskrift:
Del kaninen i 8 stykker. Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger. Rens porren og skær den i ringe. Gnid kaninstykkerne med salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad og fordel gulerødder, løg og porre omkring kødet. Drys grøntsagerne med salt og peber. Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader i 45 min. Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min. Jævn retten med melet, der er rørt ud i sherry.

Til kaningryden serveres løse ris eller kartoffelmos. Pynt fadet med persilleduske.





karakterer:
Opskriften er vist 9770 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu