Kaningryde med sveskeblommer
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Skær kaninerne i passende stykker. Steg løgene let gyldne i olien og kom et laurbærblad i. Tilsæt 4 velmodne, hakkede tomater eller en dåse tomater. Læg kaninstykkerne ved og lad ragouten småkoge i ca 45 minutter. Knus to fed hvidløg uden at pille dem først og findel dem i en blender sammen med persille, de smuttede let ristede mandler og en 1/2 dl vand. Efter 45 minutter tilsætter man blandingen fra blenderen og lidt friskmalet peber og lader ragouten simre i endnu en halv times tid. Kom jordnødder og sveskeblommer i en kasserolle med lidt vand og lad det småkoge i fem minutter. Hæld vandet fra og kom blommer og jordnødder i kaningryden lige før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 9377 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne