Kaningryde med gulerødder og champignon
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen parteres, skyl kødstykkerne i koldt vand og tør dem godt i et klæde.
Brun kødstykkerne godt i lidt fedtstof i en stegegryde. Tilsæt krydderierne, persillekviste, bouillonterning og en halv liter vand, lad det koge i ca. 45 minutter for svagt blus.
Rens grøntsagerne på nær jordskokkerne og skær dem i småstykker. Brun dem i lidt fedtstof og hæld dem i gryden. Skræl jordskokkerne, skær dem i skiver og kom dem i gryden. Smag til med tomatpuré, salt og peber og lad retten småkoge i endnu 20 minutter. Drys med persille og server fra gryde med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 12210 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne