Russisk Svinekød med Svesker
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små terninger og brun det i lidt smør på en pande.
Læg kødet i en gryde, tilsæt laurbærblade og enebær.
Hæld vand, hvidvin og citronsaft i.
Smag til med salt og peber.
Damp kødet mørt under låg ved svag varme i ca 30 minutter.
Kog sveskerne i vand i 20 minutter. Pres dem gennem en si og tilsæt rasp, sukker og kanel. Fortynd blandingen med saucen fra kødet. Varm op til kogepunktet. Hæld sveskesaucen over kødet og server. |
|
Opskriften er vist 13030 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne