Kaninfrikadeller 03
Hovedingrediens : Gnavere - Hakket kaninkød Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres fra bov og kølle. Kød, spæk, løg og basilikum køres gennem kødhakkeren. Kødet blandes med mel, piskefløde, citronsaft, tomattern og smages til med dijonsennep, salt og peber.
Formes som små frikadeller og steges ved middelvarme. De må ikke blive tørre. Serveres med nye persillekartofler og- eller en salat. |
|
Opskriften er vist 11665 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne