Italiensk kaningryde
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Italien Kilde : Kaniner.info Indsendt : |
|
|
Skær kaninen i portionsstykker. Vend kaninstykkerne i mel. Brun smør på en stegepande og brun kødstykkerne lidt af gangen tå de får en fin farve.
Læg dem i en gryde. put salt, peber og rosmarin på. Mos anjosfileterne og hvidløgene i en lille skål til en fin pasta. Bland pastaen med hvidvinseddike. Giv blandingen et opkog i en lille gryde. Hæld saucen over over kaninstykkerne og lad det småsnurre i ca. 30 minutter. Spæd lidt vand til, hvis det ser tørt ud. Server gryden med løse ris eller spaghetti. |
|
Opskriften er vist 22960 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne