Italiensk kaningryde

Italiensk kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kaniner.info

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kg.kanin
3 spsk.mel
1 spsk.smør
2 tsk.fintskåret rosmarin
 salt
 peber
 
 Sauce:
4 ansjosfileter
3 fedhvidløg
2 dl.hvidvinseddike
 
 
Opskrift:
Skær kaninen i portionsstykker. Vend kaninstykkerne i mel. Brun smør på en stegepande og brun kødstykkerne lidt af gangen tå de får en fin farve.

Læg dem i en gryde. put salt, peber og rosmarin på. Mos anjosfileterne og hvidløgene i en lille skål til en fin pasta. Bland pastaen med hvidvinseddike. Giv blandingen et opkog i en lille gryde. Hæld saucen over over kaninstykkerne og lad det småsnurre i ca. 30 minutter. Spæd lidt vand til, hvis det ser tørt ud. Server gryden med løse ris eller spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 22960 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu