Fransk kaninret

Fransk kaninret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninfilet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kaniner.info

Indsendt :     

Ingredienser:
2 rygfileter af en kanin
 
 champignon
 lidt hakkede løg
 pulveriseret timian
1 laurbærblad
 hakket persille
 salt
 peber
 lidt paprika.
 
 bomuldsgarn
 smeltet smør.
 
 det ureelle fra kaninen
 timian
1 æggeblomme
1 klump smør.
 
Opskrift:
De to rygfileter af en kanin bankes så flade som muligt, pudses smukt af, og på dem lægges en blanding af finthakkede champignon, lidt hakkede løg, en smule pulveriseret timian, et laurbærblad, hakket persille, det hele smagt til med salt og peber og lidt paprika.
Fileterne rulles sammen om denne blanding og bindes godt til med bomuldsgarn eller lignende. Disse rouletter steges ganske langsomt i ovnen under stadig drypning med smeltet smør.

De serveres med løskogte ris med en sovs, som er kogt på det ureelle fra kaninen, smagt til med med timian og kogt så meget ind, at den får en passende konsistens, lieres med en æggeblomme eller to og en klump smør.





karakterer:
Opskriften er vist 15604 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu