Fransk kaninret
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninfilet Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Kaniner.info Indsendt : |
|
|
De to rygfileter af en kanin bankes så flade som muligt, pudses smukt af, og på dem lægges en blanding af finthakkede champignon, lidt hakkede løg, en smule pulveriseret timian, et laurbærblad, hakket persille, det hele smagt til med salt og peber og lidt paprika.
Fileterne rulles sammen om denne blanding og bindes godt til med bomuldsgarn eller lignende. Disse rouletter steges ganske langsomt i ovnen under stadig drypning med smeltet smør. De serveres med løskogte ris med en sovs, som er kogt på det ureelle fra kaninen, smagt til med med timian og kogt så meget ind, at den får en passende konsistens, lieres med en æggeblomme eller to og en klump smør. |
|
Opskriften er vist 15604 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne