Fransk kaningryde
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Del kaninen i portionsstykker. Skær svinemørbraden i 2 cm stykker. Rens champigon, skræl jordskokker og skær dem i småstykker. Brun smør i en gryde, og brun kaninstykker lidt af gangen, så de får en fin farve. Drys med salt og peber. Brun grøntsagerne for sig, pas på de ikke får for meget farve. Læg dem ned i gryden til kødet. Tilsæt krydderier. Læg jordskokkerne i. Hæld bouillon og vin på. Rør tomatpuré i og lad retten småsnurre i ca. en halv time. Brun svinemørbraden let på en pande og læg den i gryden sammen med skyen, når der er 10 minutter tilbage. Jævn saucen med melet, rørt op i koldt vand og smag til.
Server retten med løse ris, kartofler eller spaghetti. |
|
Opskriften er vist 25050 gange,
og udskrevet 614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer AKH - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god,- dog lavet uden jordskokker, silleri og mørbrad ,- nok til 3 pers. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne