Leverpostej (Russisk)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder og løg skæres i små stykker, svitses i lidt svinefedt og tages af panden
før det får farve
Leveren skæres i ret små stykker og brunes i det samme fedtstof. Så tilføjes lidt vand, løg og gulerødder samt salt og friskkværnet sort peber og det simre under låg i 5-6 minutter. Derefter får det lov til at køle af, inden det blendes sammen med tilstrækkeligt piskefløde til at få blenderen til at kunne trække massen rundt i glasset. Postejen lægges i små skåle, som serveres kolde fra køleskabet overdrysset med hårdkogt hakket æg og klippet purløg. |
|
Opskriften er vist 18070 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-30 23:57:19 Johnny, det er vist kun dansk og fransk leverpostej der skal i ovnen, resten er "noe gratværk " Johnny sørensen - 2010-12-08 15:07:03 Skal det ikke i ovnen??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne