Coniglio in peperonata
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Del kaninen i 8-10 stykker, tør dem og gnid dem med salt, peber og hvidløg. Skær spækket i små terninger og rist dem på en pande. Sæt dem til side.
Tilsæt olivenolie til det smeltede fedt fra ristningen af spækket. Lad olien blive varm. Læg kødet i og brun godt. Tilsæt bouillon og timian. Vask paprikaerne, fjern det hvide og skær i ca 1 cm tykke strimler. Skyl fiskene, tør dem og hak dem. Varm 2 spsk olie i en pande og pres 2 fed hvidløg i, hæld vineddike over, kog op og lad halvdelen koge ind. Rør fisk i. Hæld blandingen over kødet og lad det trække i yderligere 15 minutter. Lad det hele småsnurre til kødet er mørt. Smag sovsen til med salt og peber. Drys spækterningerne over. Serveres til pasta eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 14744 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne