Coniglio in peperonata

Coniglio in peperonata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kanin
80 g.spæk
3 fedhvidløg
4 spsk.olivenolie
1 kvisttimian eller rosmarin
2.25 dl.bouillon
3 storegrønne paprika
5 sardin- eller ansjosfileter
4 spsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del kaninen i 8-10 stykker, tør dem og gnid dem med salt, peber og hvidløg. Skær spækket i små terninger og rist dem på en pande. Sæt dem til side.

Tilsæt olivenolie til det smeltede fedt fra ristningen af spækket. Lad olien blive varm. Læg kødet i og brun godt. Tilsæt bouillon og timian. Vask paprikaerne, fjern det hvide og skær i ca 1 cm tykke strimler. Skyl fiskene, tør dem og hak dem. Varm 2 spsk olie i en pande og pres 2 fed hvidløg i, hæld vineddike over, kog op og lad halvdelen koge ind. Rør fisk i. Hæld blandingen over kødet og lad det trække i yderligere 15 minutter. Lad det hele småsnurre til kødet er mørt. Smag sovsen til med salt og peber. Drys spækterningerne over.

Serveres til pasta eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 14744 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu