Camouflage kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen brunes i fedtstof med lidt hvidløg, bouillonterning og vand tilsættes sammen med tomatkoncentrat og kaninen steges til den er mør. i stedet for tomatkoncentrat kan der bruges 1 dl god tomatpure. Når kaninen er mør, tages den op og køles så meget af at man kan pille kødet fra benene.
Kødet skæres i passende stykker og gennemvarmes i sovsen, som kan jævnes med piskefløden. Serveres med kartofler og evt. salat. |
|
Opskriften er vist 13641 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2011-10-21 11:59:15 Bouillonterning?? kylling, grønsag eller hvad?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne