Bedstemors kanin i rødvin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Brun løget i olivenolie og en smule smør. Læg kødet derned og brun på alle sider. Drys salt og peber over. Tilsæt kanel og nelliker.
Drys sukkeret over retten og rør godt rundt. Til sidst hældes rødvin over retten, så kødet er næsten dækket. Tilsæt mere rødvin undervejs, hvis det skulle fordampe. Lad retten simre i 1-1½ time.
|
|
Opskriften er vist 28084 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2005-01-01 01:01:01 Mangler ldit smag, måske appelsin vil være godt Tove - 2005-01-01 01:01:01 smager meget af kanel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne