Røget kanin i butterdejsstang

Røget kanin i butterdejsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.champignon
100 g.røget kanin
175 g.flødeost
2 tsk.mild sennep
1 tsk.fransk sennep
0.5 tsk.salt
2-3 spsk.klippet purløg, dild eller fint skåret porretop
1 pakkefrossen butterdej
 
 
Opskrift:
Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 minutter på en tør pande. Det røgede kaninkød skæres i terninger og kommes i en skål sammen champignon, flødeost, sennep, salt og grønt.

Butterdejspladerne lægges oven på hinanden, udrulles til ca. 25 x 35 cm, og dejen lægges over på pladen. Fyldet fordeles på midten og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne bukkes først ind, og strimlerne flettes ind over hinanden, skiftevis fra venstre og højre side. Stangen pensles med æg.

Bagetid ca. 30-35 minutter ved ca. 200 grader





karakterer:
Opskriften er vist 11024 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-25 18:25:30
Denne ret er meget lækker og den røgede kanin kan købes hos mig: www.avernakoe-geder.dk