Dilddressing til røget eller gravad laks
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland stærk og sød sennep, sukker, brun farin og vinaigre sammen, sørg for at sukkeret er rørt ordentlig ud.
Tilsæt olie i en tynd stråle, mens der piskes med en elpisker. Smag til med salt og hvid peber. Fyld dild i og rør det hele godt sammen. Har bedst af at hvile i køleskabet inden brug. |
|
Opskriften er vist 185826 gange,
og udskrevet 3188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Jim Skau - 2023-10-25 12:30:47 Fin opskrift. Mht. Oliemængden tror jeg at der opstår en misforståelse. De 2 Dl går fint, man skal blot tænke denne mængde som en emulgering a la mayonnaise. Hold den tynde stråle, pisk rigeligt og giv dig tid. Så får du en smuk emulgeret sennepsdressing med den rette koncentration af smage. Det er synd at lave denne dressing for kraftig, da den let overdøver den fine smag af gravad fisk (specielt hvis du har en vild ørred filet) Med tørret dild er køleskabet et must. Lav den dagen før hvis du kan og lad den hvile. Vivian - 2018-01-02 21:47:33 Super let opskrift, men næste gang vil jeg prøve med 2 spsk olie, jeg brugte solsikkeolie, det blev godt. Hvis sukkeret ikke opløses helt, så hjælper det at give dressingen et hvil i køleskabet. Derefter skulle sukkeret være opløst. Nursen - 2016-12-26 18:23:47 Har lige lavet den til vores julefrokost, og læst forkert. Brugte kun 2 spsk olie og det smagte virkelig godt. Hanne - 2016-01-08 10:08:56 smagen bliver rigtig god med ca. 2 spsk. olie. jeg har meget svært ved at røre sukkeret ud. Har nogen et godt råd? På forhånd tak Mums - 2015-10-19 20:23:27 Brug smagsneutral olie i stedet. Med mindre du elsker smagen af olivenolie, også på din laksemad. Hans Erik Nielsen - 2014-11-07 15:58:52 Enig med Hans Norge som siger "for meget olie". 2 spsk. passer bedre. Moster Dalby - 2013-05-26 20:21:25 Bland gerne dildsennepen i flødeskum og server til laksen. Lækkert. Hans Norge - 2013-03-10 12:12:50 Jeg har netop forsøgt på at lave en dilddressing og faldt over denne opskrift. Der er vist noget galt i mængden af olie, der skal op i, for jeg fulgte opskriften slavisk, men fik ikke alt den olie opløst i det øvrige. jeg tror det skal være 2 spsk. og ikke 2 dl, der skal i, det passer også meget bedre med hvad der opgives i andre lignende opskrifter. anonym - 2012-06-11 22:46:50 Rør den op i flødeskum og server til laksen - det er himmelsk Kurt og Anna Marie - 2005-01-01 01:01:01 God smag og hurtig at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne