Sprængt svineskank med kartoffelmos
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Sprængte skanke skal bestilles hos slagteren et par dage i forvejen.
Giv skankene et opkog. Skær grøntsagerne i tern og svits dem i smør i en stor gryde sammen med finthakket ingefær. Læg skankene på grøntsagerne, tilsæt letknust allehånde, de øvrige krydderier og kogende vand. Kog skankene under låg ved svag varme til kødet er helt mørt i 21/2-3 timer. Kødet skal falde fra benene. Kog kartoflerne møre og mos dem sammen med grøntsagerne fra skanken. Spæd med lidt siet suppe fra skankene til mosen har en passende konsistens og smag til med salt og peber. Træk skindet af skankene, fjern fedt og ben og skær kødet i skiver. Pynt med persille - evt. friteret. |
|
Opskriften er vist 20220 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne