Portvinsmarineret mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Rens mørbradene og læg dem i en skål og hæld portvin over til det dækker.
Tilsæt knuste enebær og lad kødet trække heri i mindst 5 timer.
Tag kødet op og si portvinen. Brun lidt smør i en gryde og brun kødet hele vejen rundt. Hæld en lille smule portvin ved, læg låg på og lad det små stege i ca. 20 minutter. vendes når den halve tid er gået og drysses med lidt salt. Tag kødet op og hold det varmt imens sovsen laves. Kog stegeskyen lidt ind kom lidt meljævning i og lad sovsen koge godt igennem. Hæld fløde ved og lad sovsen koge til den jævner. Derefter tilsættes resten af portvinen, og retten smages til. Mørbraden skæres i skiver og anrettes på et dybt fad og sovsen hældes ved. Serveres med nye kogte danske kartofler. |
|
Opskriften er vist 24019 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne