Ølbraiseret svineskank
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Indsendt : Red : |
|
|
Rids skankene hele vejen rundt i sværen med en skarp kniv. Gnid salt, sirup og peber ind i kødet og lad det trække en times tid.
Bland øllet med kanel, ingefær, kardemomme, samt appelsinskal- og saft. Mariner kødet i 24 -48 timer. Vend undervejs. Skær grøntsagerne groft ud. Kom skankene og grøntsagerne og marinaden i en gryde, kog op og skum grundigt. Braiser kødet 3 - 4 timer til det er helt mørt i gryden eller endnu bedre i ovnen ved 150 grader. Sigt skyen fra grøntsagerne og kog den ind til 5 - 6 dl, smag til med salt, peber og indkogt eddike. Jævn evt. saucen let med maizena. Skær sværen og fedtet bort. |
|
Opskriften er vist 44562 gange,
og udskrevet 1198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-09-01 11:38:01 gule ærter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne