Timianstegt kalkunschnitzel
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Vend kalkunschnitzlerne i timian og fold parmaskinken omkring. Brun schnitzlerne i Flydende Becel, krydr med salt og peber og tilsæt herefter det halve af bouillonen/fonden. Lad retten simre i ca. 3-4 minutter og hold schnitzlerne varme på et fad.
På samme pande varmes salatløg og bladselleri i en smule Flydende Becel, og lidt efter tilsættes tomaterne. Hæld resten af bouillonen/fonden over og lad retten koge op. Krydr og smag til med salt og peber. Server med ris |
|
Opskriften er vist 8403 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2016-02-26 19:43:13 Rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne