Kalkun cordon bleu med skinke og ost
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kog et halvt blomkålshoved delt i buketter og 75 g små nye gulerødder skåret i strimler. Hæld vandet fra når grøntsagerne lige netop er møre. Tilsæt 2 spsk smør, 1 spsk dijonsennep og ½ bundt finskåret purløg.
Bank 2 kalkunschnitzler store og flade med håndroden. Læg en skive skinke og ost på hver. Fold sammen og luk med tandstikker Smørsteg schnitzlerne på panden. De skal have omkring 5 min. på hver side. Drys til sidst med lidt salt og peber og servér med grøntsagerne. |
|
Opskriften er vist 24260 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Brugte dild istedet for purløg, det var godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne