Kalkunschnitzler med sennepssauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm. Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.
Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds snor. Rullerne brunes i olie på panden. Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter. Rullerne tages op og holdes varme. Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber. Rullerne skæres i skiver, og saucen hældes over. Serveres fx. med kartofler og broccoli. |
|
Opskriften er vist 8129 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2007-03-19 14:37:40 Rigtig dejlig opskrift, jeg pakkede en skive bacon om hver rulle, det blev den ikke dårligere af Anne - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker ret, dejlig let krydret og tillige nem at lave. Vi var udgået for merian, men det smagte rigtig udmærket uden! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne