Kalkunschnitzel med friskkogt pasta og flødeostesauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber og steg dem i smør på en pande. Skær et par løg i skiver og svits dem let i smør, uden at de tager farve.
Tilsæt en Tatare hvidløgsost. Spæd med mælk, så saucen bliver rund. Smag til med friskhakket basilikum, hvidløg, salt og peber. Skær champignon i skiver, og svits dem let i lidt smør. Hæld saucen i en sauceskål. Vend champignonerne i den sauce, der er tilbage i gryden. Læg champignonerne oven på kalkunschnitzlerne ved serveringen - og server retten med friskkogt pasta til. |
|
Opskriften er vist 15390 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne