Mexicansk Nachos
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Skær de friske tortilla i kvarte. I en dyb stegepande varmes olie til 190 grader over en meget varm kogeplade/flamme. Friture stege tortilla stykker i 2-3 minutter eller til de er sprøde. Dryp af på køkken rulle. Drys lidt salt på, hvis ønsket.
Sorte bønner kombinere alle ingredienser undtagen salt og peber i en stor gryde over en meget varm plade/flame. Bring i kog. Skru ned for varmen og kog ved svag varme uden låg for 1½ time eller indtil bønner er bløde. Tilføj salt og peber efter smag. Tag af komfuret. Lad køle lidt og læg bønner i en food procesor eller blender. Med stal blad blendes indtil bønner bliver til en klumpet pasta. Hvis der er for meget væske kommes det i en kasserolle og koges indtil væske er fordampet og bønnerne har en smørbar konsistens. Guacamole Fjern stenen og skræl, fra avocadorne og mos med gaffel. De må ikke blive til en fin puré. Fin hak jalapeno chili nok til 1 spiseske fuld eller efter smag. Bland jalapeno med avocado og resten af ingredienserne. Rør rundt for at blande. Dæk til og sæt til side i mindst 30 minutter for at lade smagene til at trænge ud. Rød salsa forvarm ovn til 175 grader. Læg jalapeno chili, løg og hvidløg i en bagepande og rist i forvarme ovn 175 grader celcius i 10-15 minutter. Chili skal blive lidt blød. Fjern kerne og fin hak jalapeno chilie. Skræl og finhak løg og hvidløg. Hak tomater og kør med fint blad igennem en madkværn, sammen med chili løg, hvidløg og cilantro. Smag efter med salt, peber og lime saft. Dæk til og sæt i køleskab til det skal bruges. Salsaen kan holde sig i 2-3 dage. Guacamole kan forberedes indtil 3 timer før. Sæt en avocado sten i det færdige guacamole for at forhindre misfarvning. Dæk til med tætsluttende låg og sæt i køleskab. bønner kan forbedres op til 2 dage før og opbevares overdækket i køleskab. Rød salsa kan forberedes 2-3 dage I forvejen og opbevares overdækket i køleskab. Forvarm grillovn Smør de sprøde tortilla stykker let med mosede sorte bønner, Læg en klat guacamole på. Drys med revent ost. Placer under varm grill i 1 minut tid eller indtil osten smelter. Placer en tynd skive jalapeno chili på hver grillet nacho, hvis det ønskes. Servers med rød salsa til at dyppe i. |
|
Opskriften er vist 53239 gange,
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (60 stemmer) |
|
Kommentarer lisbeth - 2009-03-05 18:37:46 hvor køber du majsmel tortillas?? Alexander - 2006-12-18 17:33:01 Namme det er godt nok gode! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne