Skaldyrsuppe 02
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Finn Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Den udkærnede peberfrugt og løget skæres i små tern.
Kom smørret i en gryde og sauter løg og peberfrugt.
Drys melet over, rør om og tilsæt bouillon, muslingelage og hvidvin. Lad suppen simre 20 - 30 minutter. Dette give tilpas tid til at nyde et par glas af den resterende hvidvin. Tilsæt piskefløde, muslinger og rejer/hummerhaler og persille. Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 18356 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal man bruge dnen karry til??den er ikke med i selve madlavningen!!Men jeg prøver alligevel.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne