Helstegte svineskanke

Helstegte svineskanke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Helstegte svineskanke, billede 4 Helstegte svineskanke, billede 1 Helstegte svineskanke, billede 2 Helstegte svineskanke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.svineskank
2 spsk.salt pr. liter vand
3 porrer
3 gulerødder
 timian
5 helepeberkorn
2 laurbærblade
 
Opskrift:
Kog svineskankene i vand tilsat grønsager og krydderier. Lad dem koge ved svag varme 1 time. Tag grønsagerne op, efterhånden som de er kogt. Tag skankene op og lad dem dryppe godt af.

Rids sværen og sæt skankene i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i 20-25 min., eller til de er gyldne og sprøde. Server de kogte grøntsager til sammen med kogte kartofler og en god blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 93135 gange,
og udskrevet 2317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-13 13:24:54
Bruger altid jeres opskrifter😆👍