Helstegte svineskanke
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog svineskankene i vand tilsat grønsager og krydderier. Lad dem koge ved svag varme 1 time. Tag grønsagerne op, efterhånden som de er kogt. Tag skankene op og lad dem dryppe godt af.
Rids sværen og sæt skankene i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i 20-25 min., eller til de er gyldne og sprøde. Server de kogte grøntsager til sammen med kogte kartofler og en god blandet salat. |
|
Opskriften er vist 92627 gange,
og udskrevet 2312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Annette Løbner - 2020-05-13 13:24:54 Bruger altid jeres opskrifter😆👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne