Paté
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : |
|
|
Svinekød, kalvelever og spæk hakkes gennem kødmaskinen.
Rør æg og fløde i og krydr med salt, peber, hvidløg og rosmarin.
Beklæd en aflang form (1½ L) med bacon. Kom farsen i og bag ca. 1 time ved 200º. |
|
Opskriften er vist 34749 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-12-23 12:46:05 Super nem og let. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne