Braiseret svineskank med surkål
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Indsendt : |
|
|
Skanken sættes over sammen med porter, bouillon, groftskåren gulerod, laurbærblad, peberkorn samt groftskåren løg. Koges under låg i ca. 45 min.
Skanken tages op og lægges i ildfast fad sammen med de andre ingredienser som den blev kogt med. Sæt kartoflerne over at koge. Skanken steges i ovn ved 180 grader i ca. 40-45 min. Den fintskårne gulerod samt finthakket løg varmes op sammen med surkålen i gryde. Skanken tages ud og væden sigtes fra. Væden koges igennem, jævnes og smages til. |
|
Opskriften er vist 32661 gange,
og udskrevet 811 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2007-10-31 10:44:46 Føj, den smagte for meget af porter. Fulgte opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne