Ølbraiseret svineskank
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær dybe ridser flere steder i sværen på skankene (kræver en skarp kniv). Stil dem i et stort ovnfast fad.
Skræl og pil alle urterne og skær dem i ret store tern. Læg dem omkring kødet sammen med krydderierne. Hæld også pilsneren ved. Sæt fadet på nederste ovnrille. Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn og lad retten stege i ca. 2 1/4 time. Øs lidt sky over kødet af og til. Kan skankene ikke stå op, vendes de efter den halve stegetid. Skankene er færdige, når kødet næsten løsner sig fra benet. Servér dem hele ved bordet eller skær kødet fra benene. Servér urterne til. Tilbehør: rugbrød eller landbrød, sennep og hakket persille |
|
Opskriften er vist 81239 gange,
og udskrevet 2974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Thorbjørn - 2012-12-15 17:33:49 Fordellen ved at bruge pilsner istedet for forslaget med porter, er at det er til at opdrive en alkohol fri pilsner, hvis man ikke er sikker på om en af gæsterne er på antabus eller ej. Per - 2011-09-23 13:40:42 Grønsagerne vendes nogle gang undervejs, og der kan evt. såædes op med ekstra øl eller vand hvis de koger tøre, men grønsagerne blev ikke brændte anonym - 2010-06-08 12:11:08 hvis jeg giver grøntsagerne over 2 timer i ovnen bliver de da brændte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne